آزمون رتیه بندی پرسنل فوریتهای پزشکی

آزمون کشوری رتبه بندی پرسنل فوریت‌های پزشکی به صورت آزمایشی در اصفهان برگزار می‌شود
مسئول آموزش مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان از برگزاری آزمون کشوری رتبه بندی پرسنل فوریت‌های پزشکی به صورت آزمایشی در استان‌های اصفهان و قزوین خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان، مرتضی قادری اظهار کرد: آزمون کشوری رتبه بندی پرسنل فوریت‌های پزشکی با هدف تعیین سطح علمی و عملیاتی پرسنل اورژانس پیش‌بیمارستانی و ایجاد انگیزه در آنان برای ارتقای علمی و عملیاتی خود، به صورت آزمایشی در استان‌های اصفهان و قزوین برگزار می‌شود.
وی افزود: در این آزمون، تمامی تکنسین‌ها و امدادگران فوریت‌های پزشکی شرکت کرده و بعد از مشخص شدن نمره آنها، براساس امتیاز کسب شده، رتبه بندی می‌شوند.
مسئول آموزش مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان با بیان اینکه آزمون ذکر شده، در دو مرحله کتبی و عملی برگزار می‌شود، تصریح کرد: در آزمون کتبی، تعداد ۱۲۰ سوال چهارگزینه‌ای طراحی شده که ۹۰ سوال، به صورت معلوماتِ پیشرفته است و ۳۰ سوال، از اطلاعات پیش‌نیاز استخراج شده که همه پرسنل باید توانایی پاسخ به این سوالات را داشته باشند.
قادری با بیان اینکه طراحی سوال و نظارت بر آزمون توسط سازمان اورژانس کشور انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: در آزمون عملی نیز، کارگاه‌هایی تعریف شده که در آن، یک سناریو برای آزمون‌دهنده تعیین شده و از او خواسته می‌شود که اقدامات مورد نیاز برای مصدوم فرضی را انجام دهد.
وی گفت: مرحله کتبی این آزمون، در سه نوبت در روزهای یکم، دوم و سوم خردادماه سال جاری به صورت متمرکز در مرکز استان و همزمان با استان قزوین برگزار می‌شود؛ مرحله عملی نیز در تیرماه امسال برگزار می‌شود که تاریخ آن متعاقبا اعلام خواهد شد.
مسئول آموزش مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان افزود: منابع این آزمون، به صورت فایل‌های pdf از طرف اورژانس کشور در اختیار مراکز استان‌ها قرار گرفته که این منابع ، دستورالعمل‌ها، قوانین و مقررات اورژانس پیش‌بیمارستانی و مطالب علمی درخصوص اورژانس‌های تروما، داخلی، محیطی،احیای قلبی- ریوی را شامل می‌شود و در قالب لوح فشرده در کلیه پایگاه های سطح استان توزیع شده است.

راهنمای آزمون را در فایل پیوست زیر ببینید

فایل پیوست: