آزمون کشوری رتبه بندی پرسنل فوریتهای پزشکی با حضور بيش از ۶۵۰ نفر در استان اصفهان برگزار شد

ازمون رتبه بندی

مسئول آموزش مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان از برگزاری آزمون کشوری رتبه بندی پرسنل اورژانس پیش‌بیمارستانی با حضور بيش از ۶۵۰ نفر در این استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان، مرتضی قادری با اشاره به برگزاری آزمون کشوری رتبه‌بندی پرسنل اورژانس پیش‌بیمارستانی در روزهای یکم، دوم و سوم خردادماه، اظهار کرد: این آزمون با هدف ارتقای توانمندی علمی و عملیاتی پرسنل اورژانس پيش بيمارستاني و تعیین سطح علمی آنها برای نخستین بار به صورت آزمایشی و هماهنگ در استان‌های اصفهان و قزوین برگزار شد.

وی با بیان اینکه بیش از ۶۵۰ نفر از پرسنل اورژانس پيش بيمارستاني در استان اصفهان در این آزمون شرکت کردند، افزود: نمایندگان سازمان اورژانس کشور، معاونت آموزشي و حراست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به عنوان ناظر بر اجرای این آزمون حضور داشتند.

مسئول آموزش مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان تصریح کرد: تمامی تکنسین‌ها و امدادگران شاغل در فوریت‌های پزشکی پس از اعلام نتایج آزمون، در ۴ رتبه شامل کمک تکنسین، تکنسین پایه، تکنسین میانی و تکنسین پیشرفته طبقه بندی می‌شوند.

قادری با بیان اینکه در آزمون برگزار شده، شرکت کنندگان به ۱۲۰ سوال تستی پاسخ دادند، خاطرنشان کرد: پس از اعلام نتایج کتبی، ۲۰ درصد از نفرات برتر به مرحله آزمون عملی راه یافته و بعد از آن، براساس امتیاز کسب شده، رتبه بندی می‌شوند.

وی یادآور شد: علاوه بر نمره کسب شده در آزمون، مدرک تحصیلی و گواهینامه‌های آموزشی ضمن خدمت پرسنل از بدو فعالیت تاکنون، در اخذ رتبه آنها موثر بوده و لحاظ می شود.

شایان ذکر است، در این آزمون، عبدالرضا محمدی، رییس اداره آمبولانس و تاسیسات سازمان اورژانس کشور و رییس هیات مدیره انجمن فوریت‌های پزشکی به نمایندگی از سازمان اورژانس کشور به عنوان ناظر حضور داشت.

وی نیز به خبرنگار مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان گفت: این آزمون برای نخستین بار در کشور برگزار شد که خوشبختانه استان‌های اصفهان و قزوین، با شجاعت بالا به صورت داوطلبانه، برای برگزاری آزمایشی آن اعلام آمادگی کردند.

محمدی افزود: پذیرش داوطلبانه اجرای این آزمون از سوی استان اصفهان بیانگر اعتماد بالای فوریت‌های پزشکی این استان به علم خود بود و بیش از ۹۰ درصد از پرسنل این مرکز در آزمون شرکت کردند.

رییس هیات مدیره انجمن فوریت‌های پزشکی تاکید کرد: این آزمون با هدف افزایش انگیزه پرسنل اورژانس پیش‌بیمارستانی برای به روز کردن اطلاعات و علم خود برگزار شد چراکه این قشر با جان مردم سر و کار دارند و مردم هم از خودِ ما و عزیزان ما هستند.

وی ضمن تشکر از مقام عالی وزارت بهداشت برای حمایت و پشتیبانی از اجرای این آزمون، گفت: با برگزاری آزمون مذکور، در حقیقت اعلام کردیم که علاوه بر مدرک تحصیلی و سابقه کار، میزان علم و معلومات پرسنل نیز از اهمیت ویژه ‌ای برخوردار است.