آغاز مسابقات جام رمضان ویژه کارمندان

مدیریت تربیت بدنی معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اقدام به برگزاری مسابقات جام رمضان ویژه پرسنل دانشگاه نموده است.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی اصفهان، مدیریت تربیت بدنی معاونت دانشجویی به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان مسابقات شنا، تنیس روی میز و فوتبال پیشکسوتان ویژه آقایان و رشته های دارت، پرتاب پنالتی بسکتبال، آمادگی جسمانی و شنا ویژه خواهران را تحت عنوان جام رمضان برگزار می نماید.
بر اساس این گزارش ، همکاران محترمی که تمایل به شرکت در این مسابقات (غیر از فوتبال) را دارند می بایست با در دست داشتن حکم کارگزینی،طبق جدول مسابقات، در روزهای مشخص شده، در محل مسابقه حضور بهم رسانند.

نشانی: اصفهان- خیابان بزرگمهر- جنب بیمارستان شهید صدوقی- کوچه شهرستانی- مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی

تلفن:۳۲۶۴۲۷۸۱-۳۲۶۴۲۷۸۲

نمابر: ۳۲۶۴۲۳۶۵