آموزش احیای قلبی ریوی به سه گروه هدف در شهرستان نجف‌آباد

اموزش احیا قلبی ریوی

مسئول امور پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی شهرستان نجف آباد گفت: از ابتدای امسال، در قالب سه تفاهم‌نامه مقرر شد، سه گروه هدف در شهرستان نجف‌آباد، تحت آموزش‌های طرح بها قرار گیرند.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان، امیر شاه‌محمدی اظهار کرد: ابتدای سال جاری در قالب سه تفاهم‌نامه با واحد اصناف، تربیت بدنی و آموزش و پرورش مقرر شد، تمامی اصناف، مربیانِ تربیت بدنی باشگاه‌ها، معلمان، دانش‌آموزان مقاطع متوسطه به بالا و خانواده‌های آنها تحت آموزش‌های طرح بها (احیای قلبی ریوی) قرار بگیرند.وی افزود: از ابتدای امسال تاکنون یک هزار و ۵۰۰ نفر از گروه‌های هدف در دوره‌های آموزشی طرح بهای فوریت‌های پزشکی نجف‌آباد شرکت کردند و پیش‌بینی می‌شود این عدد تا پایان سال به ۲۲۰۰ نفر برسد.مسئول امور پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی شهرستان نجف آباد با بیان اینکه دوره‌های ذکر شده توسط ۴ مربی فوریت‌های پزشکی برگزار می‌شوند، تصریح کرد: برای مقاطع پایین‌تر از متوسطه نیز درصدد هستیم که به صورت حضوری، توسط کارشناس اورژانس پیش‌بیمارستانی، جلساتی به منظور فرهنگسازی و آشنایی با ۱۱۵ برگزار کنیم که این جلسات از اسفندماه امسال یا اوایل سال آینده برگزار خواهد شد.