احیا جوان ۳۶ ساله که دچار برق گرفتگی شده بود

احیا احیا قلبی ریوی

جوان۳۶ساله‌ای که دچار برق گرفتگی شده بود ، پس ازایست کامل قلبی و باتلاش تکنسینهای فوریتهای پزشکی اورژانس پیش بیمارستانی۱۱۵ شهرستان شهرضا به زندگی دوباره بازگشت.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اصفهان،ساعت ۲:۰۰ بامداد امروز شنبه  ۱۴ مرداد ماه سال جاری مرد۳۶ساله ای که دراثرحادثه برق گرفتگی دچار کاهش سطح هوشیاری و سپس دچار ایست قلبی-تنفسی شده بود ، توسط تکنسین های فوریت های پزشکی۱۱۵ شهرستان شهرضا و پس از۱۵دقیقه تلاش و انجام اقداماتی همچون: باز کردن راه هوایی ،اکسیژن درمانی و دارو درمانی، به زندگی دوباره بازگشت. براساس این گزارش ،مرد۳۶ساله پس از بازگشت علائم حیاتی خود و هوشیاری کامل توسط یک واحد امدادی اورژانس پیش بیمارستانی۱۱۵ به بیمارستان صاحب الزمان (عج) شهرضا منتقل گردید. گفتنی است، آقایان حمید مولائیان و علیرضا انصاری پور تکنسین‌های فوریتهای پزشکی حاضر در این عملیات احیای موفقیت آمیز بودند.