احیا مرد ۹۰ ساله در اورژانس پیش بیمارستانی

احیای موفق - بازگشت به زندگی - نجات زندگی - اورژانس - 115 - احیا

آقا ۹۰ساله‌ای که دچار ایست کامل قلبی تنفسی شده بود، با تلاش تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵ اصفهان، پس از انجام عملیات احیا، به زندگی دوباره بازگشت.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی اصفهان، ساعت ۱۸:۲۰ پنج شنبه ۲۱ اردیبهشت ماه سال ۹۶، در تماسی بااتاق فرمان ۱۱۵ اصفهان اعلام شد که مرد ۹۰ ساله ای دچار درد در قفسه سینه شده است لذا بلافاصله یک واحد امدادی از نزدیکترین پایگاه فوریت‌های پزشکی اصفهان بر بالین این مرد حاضر شد.عباس عابدی مسئول روابط عمومی اورژانس با بیان اینکه این مرد ۹۰ ساله، دچار سابقه بیماری قلبی بود، افزود: تکنسین‌های اورژانس، پس از حضور بر بالین بیمار و کنترل علائم حیاتی وی، به سرعت عملیات احیای قلبی ریوی را بر روی او انجام دادند و پس از حدود ۳۰ دقیقه تلاش، موفق شدند علائم حیاتی این مرد را بازگردانند. وی افزود: این بیمار که جانی دوباره پیدا کرده بود، پس از بازگشت ضربان نبض و تنفس، برای ادامه مراحل درمان، توسط آمبولانس اورژانس ۱۱۵به بیمارستان دکتر شریعتی اصفهان منتقل شد. گفتنی است آقایان مجید ترابی و محمد امیری تکنسین های حاضر در این عملیات احیا موفق بودند.