احیا موفق خانم ۸۴ ساله در شهرستان برخوار

احیا احیا قلبی ریوی

خانم ۸۴ ساله‌ای که دچار ایست کامل قلبی تنفسی شده بود، با تلاش تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵ شهرستان برخوار، پس از انجام عملیات احیا، به زندگی دوباره بازگشت.

به گزارش واحد روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی اصفهان ، ساعت ۸:۰۰ دوشنبه ۲۶تیر ماه، در تماسی با اتاق فرمان ۱۱۵ این شهرستان اعلام شد که زن ۸۴ ساله دچار ایست کامل قلبی تنفسی شده است لذا بلافاصله یک واحد امدادی از نزدیکترین پایگاه بر بالین این زن حاضر شد.عباس عابدی مسول روابط عمومی اورژانس بابیان اینکه این زن ۸۷ ساله دارای سابقه بیماری قلبی بود افزود: تکنسین‌های اورژانس، پس از حضور بر بالین بیمار و کنترل علائم حیاتی وی، به سرعت عملیات احیای قلبی ریوی را بر روی او انجام دادند و پس از مدت ۴۰ دقیقه تلاش، موفق شدند علائم حیاتی این زن را بازگردانند.وی افزود: این بیمار که جانی دوباره پیدا کرده بود، پس از بازگشت ضربان نبض و تنفس، برای ادامه مراحل درمان، توسط آمبولانس ۱۱۵ به بیمارستان گلدیس شاهین شهرمنتقل شد.گفتنی است، آقایان معین رضوانی و افشین جمالی تکنسین‌های فوریتهای پزشکی حاضر در این عملیات احیای موفقیت آمیز بودند.