احیا موفق زن ۵۵ ساله در شهرستان نجف آباد

احیا قلبی ریوی

زن ۵۵ ساله‌ای، پس ازایست کامل قلبی و باتلاش تکنسینهای فوریتهای پزشکی اورژانس پیش بیمارستانی۱۱۵ شهرستان نجف آباد به زندگی دوباره بازگشت.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اصفهان، در ساعت ۴:۴۶ بامداد روز پنج شنبه ۱۳ مهر ماه سال ۹۶ ،زن ۵۵ ساله ای که دچار کاهش سطح هوشیاری شده بود توسط تکنسین های فوریت های پزشکی شهرستان نجف آباد و پس از ۱۵دقیقه تلاش و انجام اقداماتی همچون: باز کردن راه هوایی ،اکسیژن درمانی و دارو درمانی، به زندگی دوباره بازگشت. عابدی مسئول روابط عمومی اورژانس افزود: براساس این گزارش ،زن  ۵۵ساله پس از بازگشت علائم حیاتی خود و هوشیاری کامل توسط یک واحد امدادی اورژانس پیش بیمارستانی۱۱۵ به بیمارستان شهید محمد منتظری نجف آباد منتقل گردید. گفتنی است، آقایان رسول ملکی و علیرضا پاکزاد تکنسین‌های فوریتهای پزشکی حاضر در این عملیات احیای موفقیت آمیز بودند.