احیا موفق زن ۶۲ ساله در اصفهان

احیا احیا قلبی ریوی

زن ۶۲ساله‌ای، پس ازایست کامل قلبی و باتلاش تکنسینهای فوریتهای پزشکی اورژانس پیش بیمارستانی۱۱۵ اصفهان به زندگی دوباره بازگشت.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اصفهان، در ساعت  ۱۴:۰۵ روز جمعه ۱۰ شهریورماه سال۹۶،زن۶۲ساله ای که دچارکاهش سطح هوشیاری شده بود توسط تکنسین های فوریت های پزشکی شهرستان اصفهان و پس از ۱۵ دقیقه تلاش و انجام اقداماتی همچون: باز کردن راه هوایی ،اکسیژن درمانی و دارو درمانی، به زندگی دوباره بازگشت. عباس عابدی مسئول روابط عموی اورژانس اصفهان افزود: براساس این گزارش ،زن۶۲ساله پس از بازگشت علائم حیاتی خود و هوشیاری کامل توسط یک واحد امدادی اورژانس پیش بیمارستانی۱۱۵ به بیمارستان دکتر شریعتی اصفهان منتقل گردید. گفتنی است، آقایان حمید نظری و حسین درجیان تکنسین‌های فوریتهای پزشکی حاضر در این عملیات احیای موفقیت آمیز بودند.