احیا موفق زن ۶۵ ساله در شهرستان نجف آباد

احیا احیا قلبی ریوی

زن ۶۵ ساله‌ای، پس ازایست کامل قلبی و باتلاش تکنسینهای فوریتهای پزشکی اورژانس پیش بیمارستانی۱۱۵ شهرستان نجف آباد به زندگی دوباره بازگشت.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اصفهان، در ساعت ۸:۲۱ روزپنج شنبه ۲۳ شهریورماه سال۹۶، زن ۶۵ ساله ای که بر اثر بیماری قلبی دچار کاهش سطح هوشیاری و ایست قلبی تنفسی شده بود توسط تکنسین های فوریت های پزشکی شهرستان نجف آباد و پس از حدود ۱۰ دقیقه تلاش و انجام اقداماتی همچون: باز کردن راه هوایی ،اکسیژن درمانی و دارو درمانی، به زندگی دوباره بازگشت. ایشان افزود: براساس این گزارش ، زن ۶۵ ساله پس از بازگشت علائم حیاتی خود و هوشیاری توسط یک واحد امدادی اورژانس پیش بیمارستانی۱۱۵ به بیمارستانفاطمه زهرا نجف آباد منتقل گردید. گفتنی است، آقایان یاسر کاظمی و عباسعلی ایمانیان  تکنسین‌های فوریتهای پزشکی حاضر در این عملیات احیای موفقیت آمیز بودند.