احیا موفق زن ۶۸ ساله نجف آبادی

احیا احیا قلبی ریوی

زن ۶۸ ساله‌ای، پس ازایست کامل قلبی و باتلاش تکنسینهای فوریتهای پزشکی اورژانس پیش بیمارستانی۱۱۵ شهرستان نجف آباد به زندگی دوباره بازگشت.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اصفهان، در ساعت ۱:۳۷ روز جمعه ۲۶ خرداد ماه سال ۹۵ ،زن ۶۸ ساله ای که دچار کاهش سطح هوشیاری شده بود توسط تکنسین های فوریت های پزشکی شهرستان نجف آباد و پس از۲۰ دقیقه تلاش و انجام اقداماتی همچون: باز کردن راه هوایی ،اکسیژن درمانی و دارو درمانی، به زندگی دوباره بازگشت. ایشان افزود: براساس این گزارش ،خانم ۶۸ ساله پس از بازگشت علائم حیاتی خود و هوشیاری کامل توسط یک واحد امدادی اورژانس پیش بیمارستانی۱۱۵ به بیمارستان شهید محمد منتظری منتقل گردید. گفتنی است، آقایان پیمان بهارلو محمدرضا نادعلی تکنسین‌های فوریتهای پزشکی حاضر در این عملیات احیای موفقیت آمیز بودند.