احیا موفق زن ۷۵ ساله در شهر اصفهان

احیا احیا قلبی ریوی

زن ۷۵ ساله‌ای که دچار ایست کامل قلبی تنفسی شده بود، با تلاش تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵ اصفهان، پس از انجام عملیات احیا، به زندگی دوباره بازگشت.

به گزارش واحد روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی اصفهان ، ساعت ۱۰:۵۵ سه شنبه ۳ مرداد ماه، در تماسی با اتاق فرمان ۱۱۵ اصفهان اعلام شد که خانم ۷۵ ساله دچار ایست کامل قلبی تنفسی شده است لذا بلافاصله یک واحد امدادی از نزدیکترین پایگاه اصفهان بر بالین این زن حاضر شد.عباس عابدی مسول روابط عمومی اورژانس بابیان اینکه این زن ۷۵ ساله دارای سابقه سکته مغزی بود  افزود: تکنسین‌های اورژانس، پس از حضور بر بالین بیمار و کنترل علائم حیاتی وی، به سرعت عملیات احیای قلبی ریوی را بر روی او انجام دادند و پس از مدت ۲۵ دقیقه تلاش، موفق شدند علائم حیاتی این زن را بازگردانند.وی افزود: این بیمار که جانی دوباره پیدا کرده بود، پس از بازگشت ضربان نبض و تنفس، برای ادامه مراحل درمان، توسط آمبولانس ۱۱۵ به بیمارستان عیسی بن مریم (ع) اصفهان منتقل شد.گفتنی است، آقایان اکبر شهبازی و مهدی ایزدی تکنسین‌های فوریتهای پزشکی حاضر در این عملیات احیای موفقیت آمیز بودند.