احیا موفق زن ۹۰ ساله اصفهانی

احیا احیا قلبی ریوی

خانم ۹۰ساله‌ای که دچار ایست کامل قلبی تنفسی شده بود، با تلاش تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵ اصفهان، پس از انجام عملیات احیا، به زندگی دوباره بازگشت.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی اصفهان، ساعت ۱۱:۵۴ سه شنبه  ۲۰ تیر ماه سال ۹۶، در تماسی با اتاق فرمان ۱۱۵ اصفهان اعلام شد که زن ۹۰ ساله ای دچار کاهش هوشیاری  شده است لذا بلافاصله یک واحد امدادی از نزدیکترین پایگاه فوریت‌های پزشکی اصفهان بر بالین این زن حاضر شد.عباس عابدی مسئول روابط عمومی اورژانس با بیان اینکه این زن ۹۰ ساله، دچار سابقه بیماری قلبی بود، افزود: تکنسین‌های اورژانس، پس از حضور بر بالین بیمار و کنترل علائم حیاتی وی و پس از تشخیص ایست قلبی تنفسی، به سرعت عملیات احیای قلبی ریوی را بر روی او انجام دادند و پس از حدود ۱۵ دقیقه تلاش، موفق شدند علائم حیاتی این زن را بازگردانند. وی افزود: این بیمار که جانی دوباره پیدا کرده بود، پس از بازگشت ضربان نبض و تنفس، برای ادامه مراحل درمان، توسط آمبولانس اورژانس ۱۱۵به بیمارستان دکتر غرضی اصفهان منتقل شد. گفتنی است آقایان اکبر شهبازی و سید رسول عظیمی تکنسین های حاضر در این عملیات احیا موفق بودند.