احیا موفق مرد ۳۴ ساله در شهرستان شهرضا

احیا قلبی ریوی

مرد ۳۴ ساله‌ای، پس ازایست کامل قلبی و باتلاش تکنسینهای فوریتهای پزشکی اورژانس پیش بیمارستانی۱۱۵ شهرستان شهرضا به زندگی دوباره بازگشت.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اصفهان، در ساعت ۱۴:۱۰ روز یک شنبه ۲۶ شهریور ماه سال ۹۶ ،مرد ۳۴ ساله ای که بر اثر حساسیت به دارو و به دنبال آن شوک آنافیلاکسی وکاهش سطح هوشیاری شده بود توسط تکنسین های فوریت های پزشکی شهرستان شهرضا و پس از ۱۵دقیقه تلاش و انجام اقداماتی همچون: باز کردن راه هوایی ،اکسیژن درمانی و دارو درمانی، به زندگی دوباره بازگشت. عابدی مسئول روابط عمومی اورژانس افزود: براساس این گزارش ، مرد ۳۴ ساله پس از بازگشت علائم حیاتی خود و هوشیاری کامل توسط یک واحد امدادی اورژانس پیش بیمارستانی۱۱۵ به بیمارستان حضرت صاحب الزمان (عج) شهرضا  منتقل گردید. گفتنی است، آقایان محمدرضا کاویانی  و علی اکبری تکنسین‌های فوریتهای پزشکی حاضر در این عملیات احیای موفقیت آمیز بودند.