احیا موفق مرد ۳۶ ساله در شهرستان شهرضا

احیا احیا قلبی ریوی

آقای ۳۶ ساله‌ای که دچار ایست کامل قلبی تنفسی شده بود، با تلاش تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵ شهرضا ، پس از انجام عملیات احیا، به زندگی دوباره بازگشت.

به گزارش واحد روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی اصفهان ، ساعت ۲:۰۰  شنبه  ۱۴  مرداد ماه ، در تماسی با سامانه ۱۱۵ شهرضا اعلام شد که مردی ۳۶ ساله بدنبال برق گرفتگی  دچار ایست کامل قلبی تنفسی شده است لذا بلافاصله یک واحد امدادی از نزدیکترین پایگاه اورژانس از مهیار بر بالین این مرد حاضر شد.عباس عابدی مسول روابط عمومی اورژانس افزود: تکنسین‌های اورژانس، پس از حضور بر بالین بیمار و کنترل علائم حیاتی وی، به سرعت عملیات احیای قلبی ریوی را بر روی او انجام دادند و پس از ۱۵ دقیقه تلاش، موفق شدند علائم حیاتی این مرد را بازگردانند.وی افزود: این بیمار که جانی دوباره پیدا کرده بود، پس از بازگشت ضربان نبض و تنفس، برای ادامه مراحل درمان، توسط آمبولانس به بیمارستان صاحب الزمان (عج) شهرضا منتقل شد.گفتنی است، آقایان حمید مولائیان و علیرضا انصاری پور تکنسین‌های فوریتهای پزشکی حاضر در این عملیات احیای موفقیت آمیز بودند.