احیا موفق مرد ۵۰ ساله در اصفهان

احیا احیا قلبی ریوی

آقا ۵۰ ساله‌ای که دچار ایست کامل قلبی تنفسی شده بود، با تلاش تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵ شهرستان اصفهان، پس از انجام عملیات احیا، به زندگی دوباره بازگشت.

به گزارش واحد روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی اصفهان ،در ساعت ۸:۵۱ سه شنبه ۳۱ مرداد ماه، در تماسی با اتاق فرمان ۱۱۵ شهرستان اصفهان اعلام شد که مرد ۵۰ ساله بر اثر سقوط خودرو بر روی او دچار ایست کامل قلبی تنفسی شده است لذا بلافاصله یک واحد امدادی از نزدیکترین پایگاه بر بالین این مرد حاضر شد.عباس عابدی مسول روابط عمومی اورژانس افزود: تکنسین‌های اورژانس، پس از حضور بر بالین بیمار و کنترل علائم حیاتی وی، به سرعت عملیات احیای قلبی ریوی را بر روی او انجام دادند و پس از مدت ۲۰ دقیقه تلاش، موفق شدند علائم حیاتی این مرد را بازگردانند.وی افزود: این بیمار که جانی دوباره پیدا کرده بود، پس از بازگشت ضربان نبض و تنفس، برای ادامه مراحل درمان، توسط آمبولانس ۱۱۵ به بیمارستان عسگریه اصفهان منتقل شد.گفتنی است، آقایان اسماعیل رحیمی و محمود نیکی تکنسین‌های فوریتهای پزشکی حاضر در این عملیات احیای موفقیت آمیز بودند.