احیا موفق مرد ۵۳ ساله در شهرضا

احیا احیا قلبی ریوی

مرد ۵۳ساله‌ای، پس ازایست کامل قلبی و باتلاش تکنسینهای فوریتهای پزشکی اورژانس پیش بیمارستانی۱۱۵ شهرستان شهرضا به زندگی دوباره بازگشت.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اصفهان، در ساعت ۰۴:۳۹ روز پنج شنبه ۸ تیر ماه سال ۹۵ ،مرد ۵۳ ساله ای که دچار کاهش سطح هوشیاری شده بود توسط تکنسین های فوریت های پزشکی شهرستان شهرضا و پس از۱۵ دقیقه تلاش و انجام اقداماتی همچون: باز کردن راه هوایی ،اکسیژن درمانی و دارو درمانی، به زندگی دوباره بازگشت. ایشان افزود: براساس این گزارش ،مرد ۵۳ ساله پس از بازگشت علائم حیاتی خود و هوشیاری کامل توسط یک واحد امدادی اورژانس پیش بیمارستانی۱۱۵ به بیمارستان حضرت صاحبالزمان (عج) شهرضا منتقل گردید. گفتنی است، آقایان یدالله قدوسی و بهمن مرادی تکنسین‌های فوریتهای پزشکی حاضر در این عملیات احیای موفقیت آمیز بودند.