احیا موفق مرد ۶۰ ساله در شهرستان شهرضا

احیا احیا قلبی ریوی

مرد ۶۰ ساله پس از ایست کامل قلبی تنفسی با تلاش تکنسین های اورژانس۱۱۵ شهرستان شهرضا به زندگی دوباره بازگشت.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان،ساعت ۱۸:۵۱ چهار شنبه ۱۰ خرداد ماه سال جاری،طی تماسی با اتاق فرمان اورژانس شهرضا یک مورد کاهش هوشیاری آقای ۶۰ ساله اعلام که بلافاصله نزدیکترین واحد امدادی از پایگاه منظریه به محل اعزام شد.پرسنل فوریتهای پزشکی با بررسی اولیه بیمار تشخیص ایست قلبی ریوی داده و عملیات احیای قلبی ریوی را برای وی به مدت حدودا ۲۰ دقیقه انجام دادند و این تلاش ها منجر به بازگشت نبض و تنفس بیمار شد.  بلافاصله بیمار با هماهنگی اتاق فرمان اورژانس شهرستان به بیمارستان حضرت صاحب الزمان (عج) جهت ادامه درمان و مراقبت انتقال داده شد.گفتنی است آقایان سعید محمدی و سید سجاد موسوی تکنسین های حاضر در این عملیات احیا موفق بوده اند.