احیا موفق مرد ۶۵ ساله در اصفهان

احیا احیا قلبی ریوی

مرد ۶۵ساله‌ای که دچار ایست کامل قلبی تنفسی شده بود، با تلاش تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵ اصفهان، پس از انجام عملیات احیا، به زندگی دوباره بازگشت.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی اصفهان، ساعت ۱۳:۳۹ شنبه ۲۷ خرداد ماه سال ۹۶، در تماسی بااتاق فرمان ۱۱۵ اصفهان اعلام شد که مرد ۶۵ ساله ای دچار کاهش هوشیاری شده است لذا بلافاصله یک واحد امدادی از نزدیکترین پایگاه فوریت‌های پزشکی اصفهان بر بالین این مرد حاضر شد.عباس عابدی مسئول روابط عمومی اورژانس افزود: تکنسین‌های اورژانس، پس از حضور بر بالین بیمار و کنترل علائم حیاتی وی و پس از تشخیص ایست قلبی تنفسی، به سرعت عملیات احیای قلبی ریوی را بر روی او انجام دادند و پس از حدود ۲۵ دقیقه تلاش، موفق شدند علائم حیاتی این مرد را بازگردانند. وی افزود: این بیمار که جانی دوباره پیدا کرده بود، پس از بازگشت ضربان نبض و تنفس، برای ادامه مراحل درمان، توسط آمبولانس اورژانس ۱۱۵به بیمارستان دکتر شریعتی اصفهان منتقل شد. گفتنی است آقایان داود خشنود و سعید رستمی تکنسین های حاضر در این عملیات احیا موفق بودند.