احیا موفق مرد ۷۴ ساله در اصفهان

احیا احیا قلبی ریوی

مرد ۷۴ ساله‌ای، پس ازایست کامل قلبی و باتلاش تکنسینهای فوریتهای پزشکی اورژانس پیش بیمارستانی۱۱۵ اصفهان به زندگی دوباره بازگشت.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اصفهان، در ساعت ۹:۳۲ روزسه شنبه ۲۱شهریورماه سال۹۶، مرد ۷۴ ساله ای که بر اثر بیماری قلبی دچار کاهش سطح هوشیاری و ایست قلبی تنفسی شده بود توسط تکنسین های فوریت های پزشکی اصفهان و پس از حدود ۴۰دقیقه تلاش و انجام اقداماتی همچون: باز کردن راه هوایی ،اکسیژن درمانی و دارو درمانی، به زندگی دوباره بازگشت. ایشان افزود: براساس این گزارش ، مرد ۷۴ ساله پس از بازگشت علائم حیاتی خود و هوشیاری توسط یک واحد امدادی اورژانس پیش بیمارستانی۱۱۵ به بیمارستانفارابی اصفهان منتقل گردید. گفتنی است، آقایان احمد عرب جعفری و موسی کریمی فرد تکنسین‌های فوریتهای پزشکی حاضر در این عملیات احیای موفقیت آمیز بودند.