احیا موفق مرد ۷۶ ساله در اصفهان

احیا قلبی ریوی

مرد ۷۶ ساله‌ای، پس ازایست کامل قلبی و باتلاش تکنسینهای فوریتهای پزشکی اورژانس پیش بیمارستانی۱۱۵ اصفهان به زندگی دوباره بازگشت.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اصفهان، در ساعت ۱۵:۳۶ جمعه ۲۴ شهریورماه سال ۹۶ ،مرد ۷۶ ساله ای که دچار کاهش سطح هوشیاری شده بود توسط تکنسین های فوریت های پزشکی شهرستان اصفهان و پس از حدود ۳۰ دقیقه تلاش و انجام اقداماتی همچون: باز کردن راه هوایی ،اکسیژن درمانی و دارو درمانی، به زندگی دوباره بازگشت. عابدی مسئول روابط عمومی اورژانس افزود: براساس این گزارش ، مرد ۷۶ ساله پس از بازگشت علائم حیاتی خود و هوشیاری توسط یک واحد امدادی اورژانس پیش بیمارستانی۱۱۵ به بیمارستان الزهرا (س) منتقل گردید. گفتنی است، آقایان محسن صالحی و محمود براتی  تکنسین‌های فوریتهای پزشکی حاضر در این عملیات احیای موفقیت آمیز بودند.