احیا موفق مرد ۷۸ ساله در شهرستان مبارکه اصفهان

احیا قلبی ریوی

مرد ۷۸ ساله‌ای که دچار ایست کامل قلبی تنفسی شده بود، با تلاش تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵ شهرستان مبارکه اصفهان ، پس از انجام عملیات احیا، به زندگی دوباره بازگشت.

به گزارش روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، در ساعت ۱۰:۱۱ پنجشنبه ۱۱ مهر ماه ۹۸، در تماسی با اتاق فرمان ۱۱۵ اصفهان اعلام شد که مرد ۷۸ ساله ای دچارکاهش هوشیاری شده است لذا بلافاصله یک واحد امدادی از پایگاه ۳۴۴۳ شهرستان مبارکه در کمترین زمان ممکن بر بالین این مرد حاضر شد.

عباس عابدی مسئول روابط عمومی اورژانس بابیان اینکه این مرد ۷۸ ساله دارای بیماری قلبی بود ، افزود: تکنسین‌های اورژانس، پس از حضور بر بالین بیمار و کنترل علائم حیاتی وی، به سرعت عملیات احیای قلبی ریوی را بر روی او انجام دادند و پس از حدود ۱۵ دقیقه تلاش، موفق شدند علائم حیاتی این مرد را بازگردانند.

وی افزود: این بیمار که جانی دوباره پیدا کرده بود، پس از بازگشت ضربان نبض و تنفس، برای ادامه مراحل درمان، توسط آمبولانس اورژانس ۱۱۵به بیمارستان محمدرسول الله (ص) شهرستان مبارکه منتقل شد.

گفتنی است آقایان ابوفاضل هادی و محمدرضا نوری تکنسین های حاضر در این عملیات احیا موفق بودند.

نشانی: اصفهان- خیابان بزرگمهر- جنب بیمارستان شهید صدوقی- کوچه شهرستانی- مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی

تلفن:۳۲۶۴۲۷۸۱-۳۲۶۴۲۷۸۲

نمابر: ۳۲۶۴۲۳۶۵