احیا موفق مرد ۸۱ ساله اصفهانی

احیا احیا قلبی ریوی

آقای ۸۱ ساله‌ای که دچار ایست کامل قلبی تنفسی شده بود، با تلاش تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵ اصفهان، پس از انجام عملیات احیا، به زندگی دوباره بازگشت.

به گزارش واحد روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی اصفهان ، ساعت ۱۶:۳۲ پنج شنبه ۱۹ مرداد ماه، در تماسی با اتاق فرمان ۱۱۵ اصفهان اعلام شد که مردی ۸۱ ساله دچار ایست کامل قلبی تنفسی شده است لذا بلافاصله یک واحد امدادی از نزدیکترین پایگاه اصفهان بر بالین این مرد حاضر شد.عباس عابدی مسئول روابط عمومی اورژانس افزود: تکنسین‌های اورژانس، پس از حضور بر بالین بیمار و کنترل علائم حیاتی وی، به سرعت عملیات احیای قلبی ریوی را بر روی او انجام دادند و پس از مدت ۱۰ دقیقه تلاش، موفق شدند علائم حیاتی این مرد را بازگردانند.وی افزود: این بیمار که جانی دوباره پیدا کرده بود، پس از بازگشت ضربان نبض و تنفس، برای ادامه مراحل درمان، توسط آمبولانس ۱۱۵ به بیمارستان دکتر شریعتی اصفهان منتقل شد.گفتنی است، آقایان اسماعیل زمانی و عابد کریمی تکنسین‌های فوریتهای پزشکی حاضر در این عملیات احیای موفقیت آمیز بودند.