احیا موفق مرد۵۱ساله در شهرضا

احیا احیا قلبی ریوی

مرد ۵۱ ساله‌ای، پس ازایست کامل قلبی و باتلاش تکنسینهای فوریتهای پزشکی اورژانس پیش بیمارستانی۱۱۵ شهرستان شهرضا به زندگی دوباره بازگشت.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اصفهان، در ساعت ۲۳:۱۱ روز جمعه ۶ مرداد ماه سال ۹۶،مرد ۵۱ ساله ای که دچار کاهش سطح هوشیاری شده بود توسط تکنسین های فوریت های پزشکی شهرستان شهرضا و پس از۱۵ دقیقه تلاش و انجام اقداماتی همچون: باز کردن راه هوایی ،اکسیژن درمانی و دارو درمانی، به زندگی دوباره بازگشت. ایشان افزود: براساس این گزارش ،مرد ۵۱ ساله پس از بازگشت علائم حیاتی خود و هوشیاری کامل توسط یک واحد امدادی اورژانس پیش بیمارستانی۱۱۵ به بیمارستان حضرت صاحب الزمان (عج) شهرضا منتقل گردید. گفتنی است، آقایان محسن جعفری و رامین دل روز تکنسین‌های فوریتهای پزشکی حاضر در این عملیات احیای موفقیت آمیز بودند.