اعزام تیم های امدادی مرکز فوریتهای پزشکی اصفهان به استان کرمانشاه

اعزام اربعین

مراسم بدرقه تیم های فوریتهای پزشکی اعزامی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان اصفهان صبح امروز شنبه ۲۸ مهرماه ماه در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان انجام شد و پرسنل جهت حضور در استان کرمانشاه و خدمات رسانی به زائرین اربعین حسینی عازم شدند.

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان ، دکتر غفور راستین گفت: در این مراسم که با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی خانم دکتر چنگیز و دکتر یوسفی معاون پشتیبانی و آقای دکتر حیدری معاون بهداشتی دانشگاه برگزار شد، تیم های امدادی جهت پوشش امداد سلامت زائرین ایام سوگواری اربعین حسینی به کرمانشاه اعزام شدند.

راستین افزود: تیمهای امدادی اورژانس اصفهان در قالب ۷ آمبولانس مجهز به همراه ۱۵ نفر پرسنل در استان کرمانشاه مستقر خواهند شد و از تاریخ ۲۹ مهرماه تا پایان مراسم اربعین به زائرین حسینی در مسیرهای منتهی به مرز امدادرسانی خواهند کرد.

ضمنا لازم بذکر است یک دستگاه خودروی تعمیرگاه سیار اورژانس اصفهان به همراه ۲ نفر پرسنل از تاریخ ۲۵ مهرماه نیز در استان خوزستان مستقر شده و در حال خدمت رسانی به واحدهای آمبولانس های مستقر در مسیر و مرز می باشند.

نشانی: اصفهان- خیابان بزرگمهر- جنب بیمارستان شهید صدوقی- کوچه شهرستانی- مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی

تلفن:۳۲۶۴۲۷۸۱-۳۲۶۴۲۷۸۲

نمابر: ۳۲۶۴۲۳۶۵