افزایش قابل توجه تماسهای ورودی اتاق فرمان ۱۱۵ شهرستان اصفهان نسبت به سال گذشته

اتاق فرمان

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان، دکتر مهرزاد آرتنگ اظهار کرد: اردیبهشت ماه سال جاری، میانگین تماسهای ورودی اتاق فرمان ۱۱۵ شهرستان اصفهان، در یک ماه معادل ۶۷ هزار تماس و روزانه ۲ هزار و ۱۶۱ تماس و در هر ساعت ۱۱۷ تماس بوده است؛ این در حالی است که در اردیبهشت ماه ۹۶ امار ۱۴۳ تماس در ساعت نیز در یک روز ثبت شده است .

وی افزود: در اردیبهشت ماه سال گذشته، میانگین تماسهای ورودی اتاق فرمان، در یکماه ۴۲ هزار تماس یعنی بالغ بر یک هزار و ۴۰۰ تماس روزانه بوده است.(۵۸%افزایش تماس ) مسئولeocو  اتاق فرمان اورژانس پیش بیمارستانی با بیان اینکه بیشتر این تماس ها به اعزام واحد امدادی منجر می شود، تصریح کرد: متاسفانه تجهیزات و امکانات و نیروی انسانی موجود، پاسخگوی پاسخ دهی مناسب به این حجم از تماس ها نیست و نیاز به برنامه ریزی هرچه دقیق تر دارد.دکتر آرتنگ خاطرنشان کرد: در حال حاضر بین ۳ تا  ۶ نفر پرسنل در ۲۴ ساعت در اتاق فرمان اصفهان پاسخگوی این تماسها هستند.وی تاکید کرد: پاسخ دهی مناسب به این تماس ها، به ایجاد سیستم اتوماسیون اداری و عملیاتی، افزایش تعداد پرسنل اتاق فرمان اعم از پزشک، تکنسین و اپراتور، تجهیز واحد های امدادی به سامانه مکان یابی ( Gps) و افزایش تعداد کدهای امدادی بهمراهنیروی لازم نیاز دارد.