افزایش۱۶درصدی ماموریتهای قلبی اورژانس۱۱۵شهرستان اصفهان

تكنسين هاي فوريت هاي پزشكي اورژانس۱۱۵ شهرستان اصفهان در هفته گذشته با حضور بر بالين ۱۵۴۴بيمار و مصدوم به آنان خدمات پیش بیمارستانی ارائه نمودند.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اصفهان،دکترنیک نام رئیس اداره اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان اصفهان گفت: كارشناسان فوریتهای پزشکی شهرستان اصفهان طی روزهای۲۴لغایت۳۰خردادماه سال جاری با انجام۱۵۴۴ماموریت و با حضور بر بالين۲۸۸بيمار و مصدوم به صورت سرپايي به آنان خدمات رساني كرده و در۱۰۴۳مورد ديگر حادثه ديدگان را ضمن انجام اقدامات پیش بیمارستانی با آمبولانس هاي ۱۱۵ به بيمارستان منتقل نمودند.

وی با بیان تعداد ماموریت های غیر تصادفی افزود:در اين مدت۱۲۸بيمار با ناراحتي هاي قلبي ،۴۴نفر با بيماري هاي تنفسي ،۴۱بيمار با مسموميت هاي دارويي و غذايي از خدمات اورژانس۱۱۵ بهره مند شدند.

دکترنیک نام تصریح کرد: كارشناسان اورژانس از۱۵۴۴ماموريت انجام شده خود در۵۱۹مورد به محل حوادث رانندگي اعزام شده و به حادثه ديدگان امدادرساني نمودند.

ایشان با اشاره به تعداد پایگاههای اورژانس ۱۱۵ درشهرستان اصفهان عنوان نمود: اصفهان با ۳۴ پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی که ۲۵ پایگاه بصورت شهری و ۹ پایگاه بصورت جاده ای و ۲۰۰ تکنسین فوریت های پزشکی در طول شبانه روز به شهروندان امداد رسانی می نمایند.