امدادرسانی اورژانس ۱۱۵ به ۳ حادثه ویژه درایام نوروز۹۳

طی روزهای اولیه سال ۱۳۹۳، براثر استفاده ناصحیح از وسایل گرمایشی و استنشاق گازسمی منوکسیدکربن ۹نفرمسموم و توسط واحد های امدادی اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان منتقل شدند.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی اصفهان، دکتر غفور راستین مدیرحوادث وفوریتهای پزشکی اصفهان با یبان ۳ حادثه ویژه طی چندروز گذشته گفت: ساعت۴:۱۶بامدادامروز سه شنبه۵فروردین ماه ۹۳ طی تماسی با اتاق فرمان فوریت‌های پزشکی ۱۱۵ شهرستان اصفهان اعلام شد که دو نفر در چادری واقع درباغ فدک دچار کاهش سطح هوشیاری شده اند. بر همین اساس سریعاً یک واحد امداد اورژانس پیش بیمارستانی۱۱۵ به همراه دو تکنسین فوریت های پزشکی ، در محل حاضر و دو خانم مصدوم را که به دلیل استفاده از وسایل گرمایشی غیرمجاز داخل چادر مسافرتي  دچار مسمومیت با گاز منوکسید کربن شده بودند را پس از انجام اقدامات اولیه به بیمارستان غرضی انتقال دادند.

دکترراستین همچنین اعلام کرد: ساعت ۲بامدادروز دوشنبه ۴فروردین ماه ۹۳ طی تماسی با اتاق فرمان فوریت‌های پزشکی ۱۱۵ شهرستان اصفهان اعلام شد که سه نفر در چادری واقع درباغ فدک دچار کاهش سطح هوشیاری شده اند. بر همین اساس سریعاً یک واحد امداد اورژانس پیش بیمارستانی۱۱۵ به همراه دو تکنسین فوریت های پزشکی ، در محل حاضر و سه خانم مصدوم را که به دلیل استفاده از گاز پيك‌نيك براي گرم كردن داخل چادر مسافرتي  دچار مسمومیت با گاز منوکسید کربن شده بودند را پس از انجام اقدامات اولیه به بیمارستان غرضی انتقال دادند.

دکترراستین بابیان حادثه سوم بیان داشت:ساعت ۱بامدادروز یکشنبه ۳فروردین ماه ۹۳ طی تماسی با اتاق فرمان فوریت‌های پزشکی ۱۱۵شهرستان اصفهان اعلام شد که چهار نفر در چادری واقع درباغ فدک دچار کاهش سطح هوشیاری شده اند. بر همین اساس سریعاً یک واحد امداد اورژانس پیش بیمارستانی۱۱۵ به همراه دو تکنسین فوریت های پزشکی ، در محل حاضر و مصدومین راکه شامل یک مردویک خانم به همراه دوکودک  بودند وبه دلیل استفاده از گاز پيك‌نيك براي گرم كردن داخل چادر مسافرتي  دچار مسمومیت با گاز منوکسید کربن شده بودند را پس از انجام اقدامات اولیه به بیمارستان غرضی انتقال دادند.

وی به مسافران چادرخواب توصیه کرد: در استفاده از وسایل گرمایشی احتیاط کنند و در صورت بروز گازگرفتگی، پس از خاموشی وسیله گرمایشی، تهویه هوای محیط و خروج مصدوم از فضای آلوده با تلفن اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرند.