امدادرسانی بیش از ۲۵۰۰ ماموریت توسط اورژانس ۱۱۵استان اصفهان

تكنسين هاي فوريت هاي پزشكي اورژانس استان اصفهان در هفته گذشته با حضور بر بالين ۲۵۲۶ بيمار و مصدوم به آنان خدمات پیش بیمارستانی ارائه كردند.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اصفهان،دکترغفورراستین مدیرحوادث وفوریتهای پزشکی اصفهان گفت:كارشناسان اورژانس پیش بیمارستانی استان اصفهان طی روز های۲۴لغایت۳۰خردادماه سال جاری با انجام۲۵۲۶ماموریت و حضور بر بالين ۵۱۰بيمار و مصدوم به صورت سرپايي به آنان خدمات رساني كرده و در۱۶۹۷مورد ديگر حادثه ديدگان را ضمن انجام اقدامات پیش بیمارستانی با آمبولانس هاي ۱۱۵ به بيمارستان منتقل نمودند.

دکتر راستین با بیان ماموریت های غیر تصادفی افزود:در اين مدت۲۱۵بيمار با ناراحتي هاي قلبي ،۶۸نفر با بيماري هاي تنفسي ، ۷۸بيمار با مسموميت هاي دارويي و غذايي از خدمات اورژانس ۱۱۵ بهره مند شدند.

وی گفت: كارشناسان فوریت های پزشکی از۲۵۲۶ماموريت انجام شده خود در ۸۶۰مورد به محل حوادث رانندگي اعزام شده و در۹۶تصادف جاده اي و ۷۶۴سانحه رانندگي در حوزه شهری به حادثه ديدگان امداد رساني نمودند.

ایشان با اشاره به تعداد پایگاههای اورژانس ۱۱۵ در استان اصفهان عنوان نمود: اصفهان با ۱۰۹ پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی که ۵۳ پایگاه بصورت شهری و ۵۶ پایگاه بصورت جاده ای و بیش از ۷۰۰ تکنسین فوریت های پزشکی در طول شبانه روز به شهروندان امداد رسانی می نمایند.