امدادرسانی فوریت‌های پزشکی استان اصفهان به شب زنده داران شب‌های قدر

استقرار

مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان از امدادرسانی بیش از ۲۵ تیم امدادی اورژانس به شب زنده داران شب‌های قدر در سطح استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان، غفور راستین اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برای پوشش امداد- سلامت شب‌های قدر در استان، دستورالعملی را برای همه شبکه‌های بهداشت و درمان، بیمارستان‌ها و اورژانس پیش‌بیمارستانی استان ارسال و اعلامِ آماده‌باش کرد.

وی افزود: در حوزه پیش‌بیمارستانی، کدهای امدادی فوریت‌های پزشکی در محل‌های تجمع مردم شامل مساجد و امامزاده‌ها. گلزار شهدا مستقر شدند و به شب‌زنده داران شب‌های قدر امدادرسانی کردند.

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان تصریح کرد: شب‌های قدر در کل استان اصفهان، ۲۵ تیم فوریت‌های پزشکی از بعد از نماز مغرب و عشاء تا قبل از سحر در محل‌های مورد نظر مستقر شدند.

راستین خاطرنشان کرد: در برخی محل‌های پرازدحام از جمله شهرضا و امامزاده آقاعلی عباس، واحد امدادی به صورت دائم مستقر بود.

وی با بیان اینکه در شهر اصفهان، پوشش امداد-سلامت مراسم شب‌های قدر به صورت ویژه در محل مسجد امام (ره)، حرم زینبیه و گلزار شهدا انجام شد، افزود: در گلزار شهدای اصفهان به دلیل جمعیت زیاد مردم، هر سه شب، اتوبوس‌آمبولانس فوریت‌های پزشکی به همراه ۲ دستگاه آمبولانس و ۱۰نفر نیرو شامل پزشک، پرستار و تکنسین فوریت‌های پزشکی در محل مستقر بودند.

مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان ادامه داد: در شب‌های استقرار اورژانس پیش‌بیمارستانی در گلزار شهدای اصفهان، ۱۴۸ بیمار به صورت سرپایی در محل، معاینه و درمان شدند و ۱۰ نفر برای بررسی‌های بیشتر به بیمارستان انتقال یافتند .

.