بازدیدِ رییس مرکز فوریت‌های پزشکی قطب اصفهان از اورژانس پیش‌بیمارستانی یزد

بازدید-یزد

مسئول امور پایگاه‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان گفت: رییس مرکز فوریت‌های پزشکی قطب اصفهان، دیروز از اورژانس پیش‌بیمارستانی استان یزد بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان، محسن افتخاری اظهار کرد: صبح دیروز پنج‌شنبه ۳۰ دی ماه سال جاری، دکتر غفور راستین رییس مرکز فوریت‌های پزشکی قطب اصفهان از اتاق فرمان، EOCو واحد آموزش اورژانس پیش‌بیمارستانی استان یزد بازدید کرد.

وی افزود: دکتر راستین در این بازدید، جلسه‌ای را با حضور رییس مرکز فوریت‌های پزشکی یزد و پرسنل ستادی اورژانس این استان برگزار کرد که در این جلسه، واحدهای مختلف، گزارشی از عملکرد خود ارائه کردند.

مسئول امور پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی استان اصفهان تصریح کرد: همچنین رییس مرکز فوریت‌های پزشکی قطب اصفهان در این بازدید با حضور دکتر دهقان از یکی از پایگاه‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی یزد بازدید کرد و به صورت سرزده در کلاسی آموزشی که در ارتباط با اورژانس هوایی برگزار شده بود، حضور یافت.

افتخاری با بیان اینکه مرکز فوریت‌های پزشکی قطب اصفهان، اورژانس پیش‌بیمارستانی یزد، شهرکرد، کاشان و اصفهان را شامل می‌شود، خاطرنشان کرد: دکتر راستین در این بازدید که به منظور نظارت بر فوریت‌های پزشکی قطب مرکز انجام شد، از زحمات و عملکرد پرسنل اورژانس پیش‌بیمارستانی استان یزد تقدیر و تشکر کرد.

.