بازدید دکترلرنژاد از مرکز مانیتورینگ MCMC اصفهان

مانیتورینگ

در دومین روز از سفر قائم مقام رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کشور به استان اصفهان و بازدید وی از مرکز مانیتورینگ MCMC، مقرر شد ورودی و اطلاعات این مرکز در اختیار مرکز فرماندهی فوریت‌های پزشکی استان نیز قرار گیرد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان، مدیر این مرکز اظهار کرد: صبح امروز، چهارشنبه ۲۰ بهمن ماه جاری، قائم مقام رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی کشور به همراه تیم کارشناسان وزارت بهداشت و درمان در دومین روز از سفر خود به استان اصفهان، از مرکز مانیتورینگ مراقبت بیمارستانی یا MCMCبازدید کردند و طی جلسه ای با حضور مدیر درمان و مدیر نظارت بر بیمارستانها به بحث و تبادل نظر در مورد نقاط ضعف و قوت مرکز مانیتورینگ پرداختند.

دکتر غفور راستین افزود: در این بازدید، مقرر شد اورژانس پیش‌بیمارستانی نیز برای ارائه خدمات بهتر به بیماران، به اطلاعات مرکز مانیتورینگ MCMCدسترسی داشته باشد.

وی تصریح کرد: دکتر لرنژاد در دومین روز از سفر خود به اصفهان در مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی این استان، جلسه‌ای را با حضور مسئولان واحدهای مرکز برگزار کرد و مسئولان این واحدها، گزارشی از عملکرد خود ارائه کردند.

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان خاطرنشان کرد: همچنین در این سفر، گروهی از کارشناسان اورژانس بیمارستانی وزارتخانه و مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی اصفهان از بیمارستان‌ آیت ا. کاشانی بازدید کردند.

.