بازنشستگی همکار گرامی اورژانس ۱۱۵ در شهرستان نطنز

بازنشستگی

همکار ارجمند:

جناب آقای عبدالله فردوسی مسئول محترم پایگاه ۱۱۵ سرآسیاب

آری چه غرور آفرینند آن عزیزانی که در کمال صداقت و درستکاری بیش از سی سال از بهترین سالهای عمر خود را در سنگر خدمت نظام سلامت گذراندند و خالصانه از هیچ کوششی دریغ نورزیدند،با پذیرش غم و شادی،عقاب و عتاب ، صبر و شکیبایی و با توکل به ایزد منان در کنار سایه همسنگران از جان و مال خود گذشتند و اینک با کوله باری از تجربه سنگر را به دیگران سپردند،اکنون که به افتخار بازنشستگی نایل آمده اید،شایسته است از زحمات بیدریغ، مساعی ارزشمند و اهتمام ویژه جنابعالی در طول مدت خدمت تشکر و قدردانی نموده،توفیق روزافزون شما و خانواده گرانقدرتان را از درگاه احدیت مسئلت نماییم،امید است در پرتو عنایات حق همواره در کلیه شئون زندگی موفق و موید باشید.