برگزاری دوره آموزشی مدیریت بحران در شبکه بهداشت درمان شهرستان نجف آباد

با توجه به لزوم آشنایی پرسنل مراکز بهداشتی درمانی با مباحث مدیریت سلامت در حوادث به منظور آمادگی هر چه بیشتر برای مواجهه با حوادث و بحران های احتمالی ، طی هماهنگیهای انجام شده با واحد آموزش شبکه بهداشت درمان شهرستان نجف آباد  ،جلسه آموزشی تحت عنوان " مدیریت بحران"  جهت پرسنل مراکز بهداشتی درمانی آن شبکه (شامل پزشکان و پرستاران) با همکاری مدرسان این مدیریت برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی اصفهان، در تاریخ ۱۳ شهریور ماه سال جاری  جلسه آموزشی تحت عنوان " مدیریت بحران"  جهت پرسنل مراکز بهداشتی درمانی  شبکه شهرستان نجف آباد (شامل پزشکان و پرستاران) برگزار شد که در این دوره آموزشی ، مدرسین مباحث آشنایی با مفاهیم مدیریت حادثه ، آشنایی با زنجیره فرماندهی در حوادث ، چگونگی آمادگی مراکز درمانی در بحران ها ، آشنایی با سامانه هشدار سریع Early Warningو آشنایی با مرکز فرماندهی عملیات EOCرا مطرح نمودند.

بر اساس این گزارش،  این دوره‌ با حضور جمعی از پرسنل شبکه بهداشت درمان شهرستان نجف آباد  و با مربیگری آقایان دکتر غفور راستین ، علیرضا کیخایی و مرتضی قادری ، در محل تالار ابن سینا شهر نجف آباد برگزار گردید.

نشانی:اصفهان- خیابان بزرگمهر- جنب بیمارستان شهید صدوقی- کوچه شهرستانی- مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی-کدپستی: *****            تلفن:۳۲۶۴۲۷۸۱-۳۲۶۴۲۷۸۲                    نمابر: ۳۲۶۴۲۳۶۵                        سامانه پیامک:۳۰۰۰۷۵۱۱۱۵               ایمیل:Ravabet@ems.mui.ac.ir