برگزاری کارگاه آموزشی بدو خدمت جهت پرسنل جدید الورود استخدام شرکتی

کلاس بدو خدمت

با توجه به برگزاری آزمون استخدام شرکتی اورژانس پیش بیمارستانی اصفهان در بهمن ماه سال جاری و جذب تعدادی از متقاضیان ، به منظور ارتقاء سطح دانش و عملکرد پرسنل جدید الورود پایگاه های اورژانس پیش بیمارستانی استان اصفهان ، کارگاه آموزشی بدو خدمت ۲ روزه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، مرتضی قادری مسئول آموزش استان گفت کلیه متقاضیان پذیرفته شده در آزمون استخدام شرکتی در قالب ۲ گروه در روزهای ۱۷ و ۱۹ اسفند ماه و ۲۴ و ۲۶ اسفند ماه سال جاری در این کارگاه آموزشی شرکت نمودند.

گفتنی است در این کارگاه آموزشی که با تدریس آقای غلامرضا نوذری برگزار شد ،  مباحث احیا قلبی ریوی ، مدیریت راه هوایی ، مراقبت از بیمار ترومایی و کار با تجهیزات آمبولانس به صورت تئوری و عملی برای شرکت کنندگان آموزش داده شد.

همچنین کلیه پرسنل جدید الورود علاوه بر کلاس آموزشی بدو خدمت ، دوره کارورزی بالینی را در پایگاه های آموزشی – عملیاتی اورژانس پیش بیمارستانی اصفهان سپری نمودند.

نشانی: اصفهان- خیابان بزرگمهر- جنب بیمارستان شهید صدوقی- کوچه شهرستانی- مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی

تلفن:۳۲۶۴۲۷۸۱-۳۲۶۴۲۷۸۲

نمابر: ۳۲۶۴۲۳۶۵