بیست دومین دوره ترومای پیشرفته PHTM اصفهان برگزار گردید

PHTM

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان گفت: بیست و دومین کارگاه آموزشی مدیریت پیش ‌بیمارستانی بیماران ترومایی (PHTM) با مشارکت اساتید اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مرکز اورژانس اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی استان اصفهان، دکتر غفور راستین اظهار کرد: بیست و دومین کارگاه آموزشی مدیریت پیش‌بیمارستانی بیماران ترومایی (PHTM) با مشارکت اساتید اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به مدت ۲ روز در تاریخ ۲۸ و ۲۹ بهمن ماه جاری در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار شد.

وی افزود: در این دوره که با هدفِ ارتقای سطح دانش، نگرش و عملکرد پرسنل فوریت‌های پزشکی در برخورد با مصدومان ترومایی به صورت تئوری و عملی برگزار شد، ۲۴ نفر از پرسنل اورژانس شهرستان اصفهان شرکت کردند.

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان تصریح کرد: مباحث مختلفی چون تروما به سر و ستون مهره‌ها، قفسه سینه، شکم، لگن، اندام‌ها، مدیریت راه هوایی در بیماران ترومایی، کنترل خونریزی و شوک، نحوه برخورد با سوختگی ها، نحوه برخورد با کودک یا سالمندِ دچار تروما و ارزیابی بیمار ترومایی از عناوین مطرح شده در این دوره آموزشی بود.

دکتر راستین خاطرنشان کرد: در کنار هر مبحث تئوری، یک برنامه عملی پیش‌بینی شده بود که در قالب چهار ایستگاه مهارت آموزی، بیمارنماها براساس سناریوی از پیش تعیین شده برای بخش عملی گریم می‌شدند و اساتید در هر ایستگاه، شرکت‌کنندگان را برای انجام مهارت‌های استانداردِ برخورد با مصدومان ترومایی راهنمایی می‌کردند.وی افزود: در این دوره دو روزه هر شرکت‌کننده حداقل ۱۲ سناریوی بیمار ترومایی را تمرین کرد و تمامی مباحث تئوری را در عمل انجام داد.

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان گفت: در تلاش هستیم که در ماه‌های آينده نیز در هر ماه ۲  دوره PHTM را طبق الگوی استاندارد کشوری برگزار کنیم تا تمام پرسنل استان اصفهان بتوانند در این دوره شرکت کنند.

دکتر راستین با اشاره به اینکه این دوره به صورت کشوری و براساس دستورالعمل ابلاغ شده از سوی سازمان اورژانس کشور برگزار شد، اظهار کرد: در پایان دوره، آزمون کتبی و عملی از شرکت‌کنندگان به عمل آمد و نفرات برتر معرفی و تشویق شدند.

وی ادامه داد: در بسیت و دومین دوره این کارگاه، آقایان " امید شکره و حامد جوادیان" بعنوان نفرات برتر بیست و دومین دوره PHTM اصفهان معرفی شدند.

انتهای خبر/

نشانی: اصفهان- خیابان بزرگمهر- جنب بیمارستان شهید صدوقی- کوچه شهرستانی- مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی

تلفن:۳۲۶۴۲۷۸۱-۳۲۶۴۲۷۸۲

نمابر: ۳۲۶۴۲۳۶۵