تشکیل پرونده سلامت برای پرسنل فوریت‌های پزشکی شهرستان شاهین‌شهر و میمه

گواهی سلامت

مسئول امور پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی شهرستان شاهین‌شهر و میمه از تشکیل پرونده سلامت برای ۴۵ نفر از پرسنل اورژانس پیش‌بیمارستانی این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان، سعید جعفری اظهار کرد: با توجه به اینکه کار در اورژانس پیش‌بیمارستانی، بسیار سخت است و فشار عصبی و روحی زیادی را به پرسنل وارد می‌کند و این افراد در نوبت‌های کاری زیادی فعال هستند، لذا پیگیری لازم برای اجرای این طرح انجام شد.

وی با بیان اینکه اجرای این طرح از سه ماه پیش‌ آغاز شد، افزود: طبق هماهنگی‌های صورت گرفته با شبکه بهداشت شهرستان، کارشناس بهداشت و روان این شبکه براساس برنامه‌ریزی انجام شده، در پایگاه‌های شهری و جاده‌ای و اتاق فرمان ۱۱۵ شاهین‌شهر حضور یافت و نسبت به بررسی وضعیت بهداشتِ روان پرسنل اورژانس اقدام کرد.

مسئول امور پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی شهرستان شاهین‌شهر و میمه ادامه داد: همچنین طبق هماهنگی‌های به عمل آمده با آزمایشگاه مرکز بهداشت شهرستان، همه پرسنل فوریت‌های پزشکی شاهین‌شهر، به صورت رایگان، آزمایش‌های مرتبط با چکاپ کامل سلامت جسمی را انجام دادند.

جعفری تصریح کرد: پس از اقدامات انجام شده، پرونده سلامت برای تمامی ۴۵ پرسنل اورژانس ۱۱۵ شاهین‌شهر تشکیل شد.