تقدیر از نخبگان برتر قطب مرکزی سازمان اورژانس کشور

نخبگان

مدیر حوادث و فوریت های پزشکی استان اصفهان گفت: در نخستین جشنواره نخبگان برتر‌ قطب مرکزی سازمان اورژانس کشور از ۸ نخبه در این قطب تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان اصفهان، دکتر غفور راستین اظهار کرد: در جشنواره نخبگان برتر قطب مرکزی سازمان اورژانس کشور که برای نخستین بار در این سازمان برگزار شده بود، ۱۲۰ اثر به این جشنواره ارسال شد که پس از استعلام و داوری آثار ۸ نخبه برتر از قطب مرکزی اورژانس کشور انتخاب شدند.
وی افزود: رتبه نخست در این جشنواره، اکبر شهبازی با ۲۳۲ امتیاز، رتبه دوم عباس عابدی با ۱۰۳ امتیاز و رتبه سوم نریمان صادقی با ۸۷ امتیاز هر سه از استان اصفهان، رتبه چهارم محمد پرآور با ۷۸ امتیاز از دانشگاه علوم پزشکی کاشان، رتبه پنجم الهه زارع با ۷۱ امتیاز از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، رتبه ششم سلمان یدالهی با ۶۲ امتیاز و رتبه هفتم دکتر فرامرز شاهین با ۴۶ امتیاز هر دو از دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رتبه هشتم علیرضا قاسمی با ۴۰ امتیاز از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بودند که مورد تقدیر قرار گرفتند.
مدیر حوادث و فوریت های پزشکی استان اصفهان تصریح کرد: در مجموع، مراکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان های اصفهان، چهارمحال و بختیاری، کاشان و یزد رتبه های اول تا چهارم را به خود اختصاص دادند.
دکتر راستین خاطرنشان کرد: آثار برگزیده بیشتر در زمینه مقاله، طرح های تحقیقاتی، کتاب، اختراع و موفقیت های کسب شده در حوزه پژوهش و فناوری بودند.

انتهای خبر/

نشانی: اصفهان- خیابان بزرگمهر- جنب بیمارستان شهید صدوقی- کوچه شهرستانی- مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی

تلفن:۳۲۶۴۲۷۸۱-۳۲۶۴۲۷۸۲

نمابر: ۳۲۶۴۲۳۶۵