حضورمدیریت حوادث و فوریت های پزشکی اصفهان در افتتاحیه جاده سلامت

طرح جاده سلامت صبح روز جمعه باحضور کلیه ارگان های مرتبط با حیطه سلامت و مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی اصفهان در پارک ناژوان اصفهان برای اولین بار در کشورافتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی اصفهان،  طرح جاده سلامت با مشارکت مدیریت طرح ساماندهی ناژوان، سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان،مرکز فوریت های پزشکی استان اصفهان ،مرکز بهداشت شماره ۲، خیریه ها، سمن ها و انجمن های مرتبط با حوزه سلامت، سازمان ورزش ومعاونت حمل و نقل ترافیک صبح جمعه ۲۱ شهریورماه با شعار "از جاده سلامت خارج نشویم" در محل پارک جنگلی ناژوان افتتاح شد.
بر اساس این گزارش، از شاخص ترین مباحث حوزه سلامت می توان به بیماری های قلبی و عروقی، سرطان و تومارهای شایع و دیابت اشاره کرد که دغدغه حوزه سلامت در این راستا کاهش پیامدها و آسیب های این امراض است.
در این راستا پایش فشار خون، وزن، قد، قند خون، ارائه خدمات مشاوره ای با موضوع تغذیه، ورزش و تحرک و غرفه کودک با موضوع سلامت و کودک از جمله برنامه های جاده سلامت می باشد.
گفتنی است،غرفه مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی اصفهان با ایجاد معرفی فعالیت های فوریتهای پزشکی و توزیع پمفلت های آموزشی و سی دی های انیمیشن اورژانسی ها ویژه کودکان در این برنامه حضور پررنگ وموثری داشت.

طرح جاده سلامت بصورت هفتگی روزهای جمعه از ساعت ۸ تا ۱۳ در پارک ناژوان اصفهان برای استفاده عموم مردم دایر است.