حضور تيم ارزياب فوريتهاي پزشكي استان اصفهان در استان چهارمحال و بختياري

آزمون استخدامی شهرکرد

مرحله دوم آزمون استخدامی ویژه رشته های شغلی کاردان و کارشناس فوریتهای پزشکی ، کارشناس ارتباطات و عملیات و اپراتور ۱۱۵ امروز ١٧ بهمن ماه در دانشگاه علوم پزشکی شهركرد برگزار گردید.

با توجه به دستور العمل برگزاري آزمون استخدامي كه توسط وزارت متبوع به كليه دانشگاه ها ابلاغ شده است ، برگزاري مرحله دوم آزمون استخدامي گروه فوريتهاي پزشكي در دانشگاه هاي زير مجموعه قطب به عهده دانشگاه مركز قطب مي باشد.از اين رو مرحله دوم آزمون استخدامي گروه فوريتهاي پزشكي استان چهارمحال و بختياري با همکاری مدیریت توسعه و منابع انسانی دانشگاه اصفهان ، اداره تربیت بدنی و مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اصفهان در تاريخ ١٧ بهمن ماه انجام شد.در این آزمون كه در محل سالن ورزشي دانشگاه علوم پزشكي شهركرد برگزار گرديد ، تعداد ٧٠ نفر از متقاضیان کاردان و کارشناس فوریتهای پزشکی و همچنین تعداد ٢ نفر از متقاضیان کارشناس ارتباطات در آزمون شرکت کردند.گفتنی است آزمون کاردان و کارشناسان فوریتهای پزشکی شامل تست ترکیبی – تخصصی آمادگی جسمانی و آزمون کارشناسان ارتباطات شامل مصاحبه تخصصی ، آزمون شهرشناسی و سرعت تایپ بود.شایان ذکر است مصاحبه متقاضیان دانشگاه های علوم پزشکی کاشان و یزد به ترتیب در تاریخ هاي ۱۹ و ۲۳ بهمن ماه با مدیریت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار خواهد شد.