خانم ۵۵ ساله در اصفهان به زندگی دوباره بازگشت

احیای موفق - بازگشت به زندگی - نجات زندگی - اورژانس - 115 - احیا

خانم ۵۵ساله‌ای که دچار ایست کامل قلبی تنفسی شده بود، با تلاش تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵ اصفهان، پس از انجام عملیات احیا، به زندگی دوباره بازگشت.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی اصفهان، ساعت۰۱:۱۴بامداد پنج شنبه ۲۱ اردیبهشت ماه سال ۹۶، در تماسی بااتاق فرمان ۱۱۵ اصفهان اعلام شد که زن ۵۵ ساله ای دچار درد در قفسه سینه شده است لذا بلافاصله یک واحد امدادی از نزدیکترین پایگاه فوریت‌های پزشکی اصفهان در منطقه زیار بر بالین این زن حاضر شد.عباس عابدی مسئول روابط عمومی اورژانس با بیان اینکه این زن ۵۵ ساله، دچار سابقه بیماری قلبی بود، افزود: تکنسین‌های اورژانس، پس از حضور بر بالین بیمار و کنترل علائم حیاتی وی، به سرعت عملیات احیای قلبی ریوی را بر روی او انجام دادند و پس از حدود ۱۰ دقیقه تلاش، موفق شدند علائم حیاتی این زن را بازگردانند. وی افزود: این بیمار که جانی دوباره پیدا کرده بود، پس از بازگشت ضربان نبض و تنفس، برای ادامه مراحل درمان، توسط آمبولانس اورژانس ۱۱۵به بیمارستان دکتر چمران اصفهان منتقل شد. گفتنی است آقایان مجید اکبری و سجاد کیانی تکنسین های حاضر در این عملیات احیا موفق بودند.