دستورالعمل دفع زباله های عفونی در اورژانس پیش بیمارستانی

•
  • هر گونه وسایل مصرفی که در تماس با بدن یا ترشحات بیمار قرار بگیرد زباله عفونی نامیده می شود. سرسوزن‌ها، ویال‌های شکسته، تیغ بیستوری، زایدات پانسمان، ضایعات دارویی
  •

از رها کردن وسایل تیز و برنده و زباله های عفونی در صحنه حادثه و منزل بیمار خودداری نموده و قبل از ترک محل کلیه زباله ها را به داخل سیفتی باکس (Safty Box) و سطل زباله آمبولانس منتقل کنید.

درب سیفتی باکس ها باید تنها به اندازه یک سرنگ باز باشد تا از ریخته شدن ناآگاهانه سایر پسماندها در آن جلوگیری شود.

در زمان تحویل بیمار به مرکز درمانی ، زباله های امبولانس را حتما در سطل های زرد رنگ " پسماند عفونی" بریزید.

در صورت پرشدن سیفتی باکس (سه چهارم حجم سطل) ، برای دفع آن ابتدا سطل را داخل یک کیسه زرد رنگ ( با ارم پسماند عفونی) قرار داده و درب کیسه را ببندید، سپس کیسه را به داخل سطل پسماند عفونی مرکز درمانی بیاندازید.