دوره آموزشی بدو خدمتِ استخدامی های جدیدالورود فوریت‌های پزشکی اصفهان برگزار شد

آزمون بدو خدمت

مسئول واحد آموزش مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان از برگزاری دوره آموزشی بدو خدمت برای ۱۱۵ نفر از نیروهای جدید الاستخدام اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان، مرتضی قادری اظهار کرد: سال گذشته در پی آزمون استخدامی کشوری برای اورژانس پیش‌بیمارستانی، تعداد ۱۱۵ نفر پرسنل پیمانی برای استان اصفهان جذب شدند که ابلاغ آغاز به کار آنها در مهرماه امسال صادر شد.

وی افزود: در پی استخدام این افراد مقرر شد یک دوره توجیهی آموزش بدو خدمت برای آنها برگزار شود لذا صبح امروز سه‌شنبه چهارم مهرماه، این دوره تا بعداز ظهر در محل اردوگاه شهدای شهر درچه برگزار شد.

مسئول واحد آموزش مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان تصریح کرد: آشنایی با قوانین و مقررات اورژانس و آشنایی با دستورالعمل‌ها و فرآیندها به همراه سه کارگاه آموزشی با عناوین احیای قلبی ریوی پیشرفته، مدیریت راه هوایی پیشرفته و مدیریت صحنه حادثه و ارزیابی بیمار ترومایی از سرفصل‌های آموزشی این دوره بود که مدرس سه کارگاه ذکر شده به ترتیب آقایان حبیب صادقی، علیرضا شفیعی و عباس عابدی بودند.

قادری خاطرنشان کرد: این دوره آموزشی با حضور دکتر گنجی قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دکتر غفور راستین مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان برگزار شد و آقای قاسمی رییس اداره اورژانس پیش‌بیمارستانی اصفهان در خصوص قوانین و مقررات اورژانس سخنرانی کرد.

گفتنی است این دوره آموزشی بدو خدمت با قرائت سوگندنامه حرفه ای توسط حاضرین خاتمه یافت.

.