دوره آموزشی مدیریت پیش بیمارستانی بیماران ترومایی در اصفهان برگزار شد

مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان گفت: دوره آموزشی مدیریت پیش بیمارستانی بیماران ترومایی (phtm) برای نخستین بار در اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان، دکتر غفور راستین اظهار کرد: دوره آموزشی مدیریت پیش بیمارستانی بیماران ترومایی، دوره ای ۲ روزه است که با استانداردهای كشوري كه وزارت بهداشت تعيين كرده به صورت تئوری و عملی ویژه پرسنل  فوریتهای پزشکي برگزار مي شود.

وی افزود: این دوره برای نخستین بار در اصفهان با حضور ۲۴ نفر شرکت کننده از قطب مرکزی کشور شامل  استان هاي اصفهان، چهارمحال و بختیاری و یزد در روزهای ۲۶ و ۲۷ دی ماه با حضور اعضای هیات علمی گروه طب اورژانس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و نظارت مستقیم سازمان اورژانس کشور برگزار شد.

مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان، هدف از برگزاری این دوره را ارتقای سطح دانش و عملکرد پرسنل اورژانس ۱۱۵ در زمينه مراقبت استاندارد از بيمار ترومايي دانست و تصریح کرد: در این دوره، در ابتدا مطالب تئوری پیرامون مباحث تروما به شركت كنندگان ارائه شد و سپس  ۴ کارگاه عملی به صورت گروه هاي ۶ نفره با سناریوهای استاندارد در زمینه مهارتهای مراقبت از بیمار ترومایی به شرکت کنندگان ارائه شد.

دکتر راستین خاطرنشان کرد: در پایان این دوره، یک آزمون نهایی در قالب آزمون کتبی و مهارتی برگزار شد و به افرادی که حدنصاب نمره قبولی را کسب کردند، گواهی پایان دوره اعطا شد.

.

نشانی:اصفهان- خیابان بزرگمهر- جنب بیمارستان شهید صدوقی- کوچه شهرستانی- مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی-کدپستی: *****            تلفن:۳۲۶۴۲۷۸۱-۳۲۶۴۲۷۸۲                    نمابر: ۳۲۶۴۲۳۶۵                        سامانه پیامک:۳۰۰۰۷۵۱۱۱۵               ایمیل:Ravabet@ems.mui.ac.ir