زایمان مادر باردار در آمبولانس اورژانس۱۱۵

زایمان

تکنسین‌های فوریتهای پزشکی ۱۱۵شهرستان نجف آباد در عملیات موفقیت آمیز، مادر باردار رابرای بدنیا آوردن نوزاد خود یاری نمودند.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اصفهان، در روز چهارشنبه ۱۰ خرداد ماه سال جاری طی تماسی با اتاق فرمان ۱۱۵ این شهرستان اعلام شد که خانم باردار ۳۵ساله ای دچار درد شدید زایمان شده است. لذا پس از اعلام این گزارش، یک واحد امدادی اورژانس پیش بیمارستانی ۱۱۵ از نزدیک ترین پایگاه اورژانس در ویلاشهرسریعا بر بالین وی حاضر شد. تکنسین های فوریت های پزشکی از آنجایی‌ که مراحل زایمان در آن لحظه آغاز شده بود با انجام اقدامات مورد نیاز ، نوزاد را با سلامت کامل به دنیا آوردند. بر اساس این گزارش، نوزاد پس از دریافت خدمات درمانی اولیه و اکسیژن درمانی از سوی تکنسین های فوریت های پزشکی ۱۱۵ نجف آباد به همراه مادر،به بیمارستان شهید محمد منتظری منتقل شد.گفتنی است:آقایان محمد شریعتی و علیرضا پاکزاد، کارشناسان فوریتهای پزشکی حاضر دراین عملیات زایمان موفقیت آمیز بودند.