زایمان مادر باردار در آمبولانس ۱۱۵ خمینی شهر

زایمان

تکنسین‌های فوریتهای پزشکی ۱۱۵شهرستان خمینی شهر در عملیات موفقیت آمیز، مادر باردار رابرای بدنیا آوردن نوزاد خود یاری نمودند.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اصفهان، در روز گذشته یکشنبه ۲۱خرداد ماه سال جاری طی تماسی با اتاق فرمان ۱۱۵ این شهرستان اعلام شد که خانم باردار ۳۵ساله ای دچار درد شدید زایمان شده است. لذا پس از اعلام این گزارش، یک واحد امدادی اورژانس پیش بیمارستانی ۱۱۵ از نزدیک ترین پایگاه اورژانس۱۱۵ سریعا بر بالین وی حاضر شد. تکنسین های فوریت های پزشکی از آنجایی‌ که مراحل زایمان در آن لحظه آغاز شده بود با انجام اقدامات مورد نیاز ، نوزاد پسر را با سلامت کامل به دنیا آوردند. بر اساس این گزارش، نوزاد پس از دریافت خدمات درمانی اولیه و اکسیژن درمانی از سوی تکنسین های فوریت های پزشکی ۱۱۵ خمینی شهر به همراه مادر،به بیمارستان شهید اشرفی خمینی شهر منتقل شد.گفتنی است:آقایان مجید رنجبر و حبیب الله گلی ، کارشناسان فوریتهای پزشکی حاضر دراین عملیات زایمان موفقیت آمیز بودند.