ساختمانِ بازسازی شده پایگاه اورژانس ۱۱۵ درچه به بهره‌برداری رسید

اورژانس - افتتاح - پایگاه

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان گفت: ساختمان پایگاه اورژانس ۱۱۵ درچه خمینی‌شهر، پس از توسعه و بازسازی، صبح امروز به بهره‌برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان، دکتر غفور راستین اظهار کرد: ساختمان پایگاه اورژانس پیش‌بیمارستانی شهر درچه خمینی‌شهر از توابع استان اصفهان با هزینه‌ای بالغ بر ۹۰ میلیون تومان توسعه و بازسازی شد.

وی با بیان اینکه زیربنای ساختمان این پایگاه از ۵۰ به ۱۰۰ متر توسعه یافت، افزود: ساختمان جدید این پایگاه، صبح امروز دوشنبه ۲۵ بهمن ماه جاری در مراسمی با حضور فرماندار و مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان خمینی‌شهر به بهره‌برداری رسید.

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان تصریح کرد: همچنین در این مراسم، آمبولانس‌ بنز اسپرینتر ۳۱۵ اختصاص یافته به این پایگاه، به صورت رسمی به پرسنل آن تحویل شد.

.