ساختمان پایگاه فوریت‌های پزشکی اصفهانک به اورژانس ۱۱۵ تحویل شد

افتتاح پایگاه اصفهانک

ساختمان پایگاه فوریت‌های پزشکی اصفهانک که توسط یک خَیر احداث شده بود، صبح دیروز ۱۰ اسفند با حضور نماینده خَیر به اورژانس پیش‌بیمارستانی تحویل داده شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان، دکتر غفور راستین اظهار کرد: صبح امروز سه‌شنبه دهم اسفندماه جاری، ساختمان پایگاه فوریت‌های پزشکی اصفهانک که توسط خانواده مرحوم قربانی احداث شده بود، با حضور نماینده خَیر و جمعی از معتمدین محل به اورژانس پیش‌بیمارستانی تحویل داده شد.

وی افزود: این ساختمان با هزینه‌ای بالغ بر ۳۰۰ میلیون تومان در زمینی به وسعت ۱۸۰ مترمربع در محل مرکز بهداشت اصفهانک احداث شده است.

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان تصریح کرد: مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی اصفهان در اردیبهشت ماه سال ۹۶ نسبت به راه اندازی این پایگاه اقدام خواهد کرد.

گفتنی است، در پایان مراسم تحویل ساختمان پایگاه، از نماینده خَیر به نمایندگی از او تقدیر و تشکر به عمل آمد.