ساختمان پایگاه فوریت‌های پزشکی زواره با کمک یک خَیر احداث می‌شود

خیر ساخت

دکترغفور راستین از کلنگ زنی احداث ساختمان پایگاه اورژانس پیش‌بیمارستانی زواره با کمک یک خَیر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی  سازمان اورژانس کشور ، دکترغفور راستین رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اصفهان اظهار کرد: پایگاه اورژانس پیش‌بیمارستانی زواره تاکنون در یک سوئیت واقع در مرکز فوریت‌های پزشکی زواره مستقر بود که خوشبختانه قرار است با کمک یک خَیر به نام حاج محمد احسانی، ساختمانی جدید برای این پایگاه احداث شود. وی افزود: روز پنج‌شنبه چهارم خرداد ماه سال جاری در پی اختصاص ۲۰۰ میلیون تومان هزینه از سوی خَیر، تفاهم نامه مورد نیاز نوشته شد و کلنگ احداث این ساختمان بر زمین خورد. دکتر راستین تصریح کرد: ساختمان جدید پایگاه اورژانس پیش‌بیمارستانی زواره بر اساس نقشه تیپ کشوری در زیربنایی به وسعت ۱۹۴ متر مربع احداث می‌شود.