سومین کارگاه آموزشی PHTM در فوریت‌های پزشکی اصفهان برگزار شد

phtm

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان گفت: سومین کارگاه آموزشی مدیریت پیش‌بیمارستانی بیماران ترومایی (PHTM) با مشارکت مربیان اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهرضا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان، دکتر غفور راستین اظهار کرد: سومین کارگاه آموزشی مدیریت پیش‌بیمارستانی بیماران ترومایی (PHTM) با مشارکت مربیان اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهرضا به مدت ۲ روز در تاریخ ۲۰ و ۲۱ شهریور ماه جاری در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار شد.

وی افزود: در این دوره که با هدفِ ارتقای سطح دانش، نگرش و عملکرد پرسنل فوریت‌های پزشکی در برخورد با مصدومان ترومایی به صورت تئوری و عملی برگزار شد، ۲۴ نفر از پرسنل اورژانس استان اصفهان شرکت کردند.

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان تصریح کرد: مباحث مختلفی چون تروما به سر و ستون مهره‌ها، قفسه سینه، شکم، لگن، اندام‌ها، مدیریت راه هوایی در بیماران ترومایی، کنترل خونریزی و شوک، نحوه برخورد با سوختگی ها، نحوه برخورد با کودک یا سالمندِ دچار تروما و ارزیابی بیمار ترومایی از عناوین مطرح شده در این دوره آموزشی بود.

دکتر راستین خاطرنشان کرد: در کنار هر مبحث تئوری، یک برنامه عملی پیش‌بینی شده بود که در قالب چهار ایستگاه مهارت آموزی، بیمارنماها براساس سناریوی از پیش تعیین شده برای بخش عملی گریم می‌شدند و اساتید در هر ایستگاه، شرکت‌کنندگان را برای انجام مهارت‌های استانداردِ برخورد با مصدومان ترومایی راهنمایی می‌کردند.وی افزود: در این دوره دو روزه هر شرکت‌کننده حداقل ۱۲ سناریوی بیمار ترومایی را تمرین کرد و تمامی مباحث تئوری را در عمل انجام داد.مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان با بیان اینکه در این دوره مطابق با سهمیه‌بندی انجام شده، شرکت کنندگان از منطقه آموزشی جنوب استان ( شامل شهرستان های شهرضا ، مبارکه ، دهاقان و سمیرم) حضور داشتند، گفت: در تلاش هستیم که در ماه‌های آينده نیز در هر ماه حداقل یک دوره PHTM را طبق الگوی استاندارد کشوری برگزار کنیم تا تمام پرسنل استان اصفهان بتوانند در این دوره شرکت کنند.

دکتر راستین با اشاره به اینکه این دوره به صورت کشوری و براساس دستورالعمل ابلاغ شده از سوی سازمان اورژانس کشور برگزار شد، اظهار کرد: در پایان دوره، آزمون کتبی و عملی از شرکت‌کنندگان به عمل آمد و نفرات برتر معرفی و تشویق شدند.

وی ادامه داد: در سومین دوره این کارگاه، آقایان " سید سجاد موسوی " از شهرستان شهرضا و " ادریس حیدری" از شهرستان مبارکه حائز رتبه برتر شدند.

نشانی: اصفهان- خیابان بزرگمهر- جنب بیمارستان شهید صدوقی- کوچه شهرستانی- مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی

تلفن:۳۲۶۴۲۷۸۱-۳۲۶۴۲۷۸۲

نمابر: ۳۲۶۴۲۳۶۵